fbpx
Hitna Pomoć

U slučaju bolova zovite 0989707058!

ordinacija dentalne medicine

Bolovi povezani sa zubima i potpornim strukturama upućuju na nužnost stomatološkog zahvata, ne odgađajte posjetu stomatologu, pobrinite se za svoje zdravlje.

Izbjeljivanje Zubi

jedna posjeta

ordinacija dentalne medicine

Izbjeljivanje zubi je postupak koji se  provodi na zdravim i saniranim zubima u slučaju pacijentove želje. Kao rezultat se može dobiti jedna nijansa svjetliji zubi što pridonosi svježini osmjeha, a u isto vrijeme ne izaziva preveliku osjetljivost zuba.

Protetika

krunice, mostovi i proteze

U slučaju nedostatka jednog ili više zubi klasično rješenje je izrada mosta ili proteze kojima se vraća puna funkcionalnost i prevenira propadanje stomatognatog sustava ali i obnavlja estetika.

Parodontologija

Krvarenje zubnog mesa i čišćenje kamenca jedna je od prvih stvari koje treba riješiti kod stomatologa.

ordinacija dentalne medicine

Najbolji način da spriječite ili usporite parodontitis i gubljenje zubi je prestanak pušenja i uvođenje higijenskih navika koje se sastoje od pravilnog održavanja čistoće zubi. Jednom ili dva puta godišnje poželjno je prekontrolirati zube u stomatološkoj ordinaciji kako bi se počistio zubni kamenac ako dođe do njegova stvaranja.

Implantati

Zubni implantati - jedan od načina rješavanja problema gubitka zuba ili bezubosti je sa implantatima. Ovisno o situaciji na implantatima se mogu raditi krunice ili mostovi i radovi na skidanje - proteze. U slučaju totalne bezubosti implantati su od velike koristi zato što se izbjegava tzv. klasična totalna proteza i problemi povezani sa takvim nadomjestkom. Zubni imaplantati se usađuju u kost operativnim zahvatom, nakon čega slijedi period oseointegracije (okoštavanja) od 3 mjeseca i izrada zubnog nadomjestka.

implantati
Ispuni

bijele plombe

zubar stomatolog

Jedan od najčešćih zahvata u stomatološkoj ordinaciji je izrada ispuna. Kvalitetan ispun dugo traje i vraća funkcionalnost zubima.

Ekstrakcije

vađenje zuba

Klasične ekstrakcije kao i one kirurške su zahvati koje možete obaviti u Ordinaciji dentalne medicine Aleksandar Kovačević, dr.med.dent.

Put Bože Felkera 15a, 51000 Rijeka

 tel.098 970-7058

www.kovacevicdental.hr

e-mail   aleksandar.kovacevic@yahoo.com

hr
Call Now Buttonželim besplatan pregled